-1 piept de pui(500-600 gr)
-2 ardei verzi
-2 ardei rosii
-1 castravete
-1 lingurita pasta de ardei iute sau un ardei iute
-5-6 catei de usturoi
-1 morcov mai marisor
-5 linguri sos de soia
-4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- orez ( 1 cana)
Se spala orezul si se pune la foc cu o lingurita de sare.
Separat se taie morcovii, ardeii , castravetele, usturoiul, fideluta.
Puiul se taie felii sau cubulete se pune la prajit in uleiul incins .
Dupa ce s-a rumenit se adauga usuturoiul, morcovii, ardeii , pasta de ardei iute .
Se lasa la foc potrivit cam 10 minute apoi se adauga castravetii si sosul de soia, se mai lasa cca 5 minute iar la final se pune piperul si sare dupa gust.
Se serveste cu orezul fiert.
Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino