Piept de pui in sos dijonez cu smantana
duminică, 16 mai 2010
-50 gr unt si 2 linguri ulei( de masline de preferat)
-1 piept de pui
-2 cepe medii
-2-3 catei de usturoi
-1 cana supa ( obtinuta dintr-un cub de concentrat pentru supe )
-2 linguri mustar dijonez
-200 ml smantana
-sare si piper dupa gust
Se topeste untul se adauga uleiul de masline, se pune pieptul de pui taiat in bucati mai mari si se lasa pana se rumeneste pe ambele parti.
Dupa ce s-a rumenit se scoate puiul pe o farfurie si in tigaie in uleiul ramas se caleste usturoiul si ceapa. Se adauga apoi o cana de supa si 2 linguri de mustar , apoi bucatile de pui si se lasa la fiert la foc mic cca 20 minute.Se asezoneaza cu sare si piper. Dupa acest timp se adauga si smantana si se mai lasa la fiert cca 5 minute. Se serveste de preferinta cu paste .
Pofta buna.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino