-1 punga de mazare congelata
-afumatura (costite, ciolan afumat)
-2 morcovi
-1 ardeu
-1 ceapa
-2oua
-1 lingura rasa faina
-lapte 150 ml
-ulei de masline
-sare , piper, boia dulce, menta(poate sa fie si la plic)
Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit . Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea .Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si cu ajutorul unei furculite se toarna compozitia treptat in supa pentru a se forma zdrentele , iar la final se pune laptele si se mai lasa cca 5 minute la fiert.( laptele inainte de a fi turnat in supa se amesteca cu un pic de supa fierbinte si apoi se toarna.)
Se garniseste cu smantana.
Pofta buna
Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
1 comentarii:
Foarte buna merita incercata
Trimiteți un comentariu