-1 conopida medie
-1 ou
-ulei
-1 ceapa medie
-sare si piper
Conopida se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare .
Ceapa se toaca marunt si se lasa sa stea vreo 10 minute cu sare.
Dupa ce s-a fiert si racit se piseaza marunt cu o furculita sau o lingura .Dupa ce s-a facut si maioneza se amesteca cu conopida si cu ceapa tocata si se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu rosii.
Pofta buna
Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
2 comentarii:
În loc de ceapă obişnuiesc să pun usturoi şi un picuuuuţ de piper măcinat.;)
Da e foarte bun si cu usturoi...numai ca mie imi place si mai mult cu ceapa :)
Este o reteta care imi place mult cu usturoi si e tot cu maioneza si anume fasole verde cu maioneaza.
Trimiteți un comentariu