Banane coapte cu ciocolata si crema de fructe

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Pentru 4 portii
Se coc 4 banane intregi in cuptor pina cind se inegresc .
Pentru crema:
-3 banane
-200 gr fructe congelate ( fructe de padure, capsuni, zmeura etc.).
Bananele curatate de coaja si taiate in felii de 2 cm se pun intr-o punga la congelator.
Dupa congelare impreuna cu fructele se pun in blender si se mixeaza cateva minute pina se obtine o crema . Daca va ramane surplus se poate repune la congelator si manca mai tarziu.

Dupa ce s-au copt bananele de pe partea superioara se decupeaza de coaja si pe desupra se presara ciocolata amaruie maruntita , Se poate servi si cu nuca prajita presarata peste ciocolata.
Langa banane sau intr-un bol pentru creme sa aseaza crema de fructe.

Pofta buna

Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino