Eclere cu budinca de vanilie

marți, 26 ianuarie 2010

-apa 240ml
-ulei120ml
-faina 240gr
-oua 4buc
Se pune apa cu uleiul si putina sare la foc,cand da in clocot se adauga faina.
Se amesteca bine si se raceste.
Se adauga ouale,unul cate unul.
Din compozitia rezultata se pun cu lingurita pe tava,lasand distanta intre ele
Se coc la foc potrivit,cuptorul nu se deschide 15 min
Sunt coapte cand au culoarea galben-aurie
Se taie in doua, iar in interior trebuie sa aiba un aspect de fagure.
Se face budinca , urmand instructiuniile de pe ambalaj si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit eclerele vin umplute cu budinca.
Pofta buna

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino