Piept de pui cu curry

miercuri, 13 ianuarie 2010


-2 bucati piept de pui

-o ceapa

-1 ardeu verde

-1 ardeu rosu

-curry-2 lingurite

-sare

-piper

-boia

-ulei de masline



Se spala bine orezul si se pune la fiert cu un pic de sare.

Puiul se taie in bucati cam de 2 cm .

Ardeii vin taiati feliute ceva mai groase iar ceapa rondele.

Intr-o tigaie se pun 5 linguri de ulei de masline in care se prajesc bucatiile de pui.Dupa ce s-au rumenit putin se adauga sarea , piperul, boia si curry iar spre final ceapa si ardeii.

Se mai lasa la foc mic aproximativ 5 minute .

Orezul se va stoarce de apa si se va amesteca cu puiul inca 2 minute tot la foc mic.

Pofta buna

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Bucataria Alexandrinei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino